Bandenservice

Zijn de banden van uw auto aan het slijten? De banden verwisselen van uw auto is erg belangrijk voor uw veiligheid. Versleten banden kunnen leiden tot een klapband en zorgen voor minder grip, vooral op natte ondergronden. Met de bandenwissel service van Okaysion zorgen wij voor meer rijcomfort en dat u weer gegarandeerd veilig de weg op kunt. Bij ons kunt u ook terecht voor het banden verwisselen in de winter want we hebben een uitstekende winterbanden service.

Banden verwisselen voor uw veiligheid

Of u nou een auto of een motor heeft, het is belangrijk om op tijd uw banden te vervangen. Meestal merkt u niet eens dat de kwaliteit van uw banden in de loop van de tijd achteruit is gegaan, tot u bij de APK hoort dat uw banden vervangen moeten worden. Slijtage aan de banden kan veroorzaken dat u gaat slippen omdat u minder grip heeft. Zeker op natte of besneeuwde wegen, op gladde ondergronden of wanneer u plotseling moet remmen, zijn slechte banden heel gevaarlijk. Kom daarom tijdig langs voor onze bandenservice.

autoband

Bandenwissel service van Okaysion

Okaysion helpt u met het controleren van uw banden. Als we tijdens een onderhoudsbeurt merken dat de banden vervangen moeten worden, dan doen wij dat direct in overleg met u. Uw veiligheid gaat boven alles. Wij beschikken over moderne apparatuur om de banden van uw auto vakkundig te verwisselen. Bij de bandenwissel service wordt als eerst de oude, versleten banden van uw auto gedemonteerd. Vervolgens worden de uitgekozen banden gebalanceerd. Dit zorgt voor meer rijcomfort en de banden gaan zo veel langer mee. Daarna worden de nieuwe banden op uw auto gemonteerd.

Tijdig uw banden verwisselen

U kunt zelf tijdig zien of het nodig is om een bezoek te brengen aan de bandenwissel service van Okaysion. Met behulp van een liniaal, rolmaat of centimeter kunt u het profiel van uw banden opmeten. De profieldiepte van een band mag niet minder dan 1,6 millimeter zijn. Wij adviseren u echter om de banden bij uiterlijk 2 millimeter te vervangen. Na elke wissel balanceren wij uw banden voor extra rijcomfort.

band vervangen

Winterbanden service

Wij adviseren u om in elk seizoen op tijd uw banden te verwisselen. In de winter heeft u banden met meer grip nodig om veilig op een nat of besneeuwd wegdek te rijden. Vergeet daarom geen gebruik te maken van onze winterbanden service. Zodra de temperaturen hoger worden is de remweg een stuk korter met zomerbanden. Onze winterbanden service staat bekend om zijn hoge kwaliteit, u kunt rekenen op een snelle en professionele afhandeling.

Wat kost het verwisselen van banden?

Eens in de zoveel tijd moeten uw banden verwisseld worden. Of u nou komt voor een reguliere bandenwissel service of komt voor onze uitstekende winterbanden service, wij begrijpen dat de kosten zoveel mogelijk beperkt moeten blijven. Daarom kunt u bij Okaysion altijd rekenen op een eerlijke en goedkope prijs. De kosten hangen onder andere af van het balanceren van de nieuwe banden, het plaatsen van nieuwe ventielen en de prijs voor de nieuwe banden zelf. Bij onze bandenwissel service worden alle vier de banden tegelijkertijd vervangen. Wanneer u bij ons banden bestelt, kunt u ze al binnen een dag laten vervangen. Zo kunt u dus snel weer veilig op weg.

Meer weten of een afspraak maken?

Heeft u vragen over het verwisselen van uw banden of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem telefonisch contact op met een van onze serviceadviseurs van Okaysion.