Occasions Joure

Zoekt u een autobedrijf in Joure om een occasion te kopen? Of heeft u een garage nodig waar uw auto regelmatig wordt gecontroleerd op onderhoud? Dan kunt u terecht bij auto- en motorbedrijf Okaysion in Joure. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen en inruilen van occasions in Joure en omgeving.  Bij ons vindt u een divers aanbod aan auto’s en motoren. Wij richten ons vooral op betrouwbare en nette auto’s zoals Seat, Fiat en Renault. Wij hebben niet alleen betaalbare auto’s in ons assortiment, maar ook voor sportieve motoren bezoekt u onze showroom aan de Janesloot 2a.

Okaysion

Autobedrijf uit Joure

Als autobedrijf in Joure zijn wij bekend en bereikbaar voor heel Friesland. Onze aanpak beschrijven we als professioneel en persoonlijk. We willen graag dat u weer tevreden bent. Doordat ons bedrijf klein is, hebben we korte communicatielijnen zodat u op een persoonlijke service kunt rekenen. Zo kunnen we u niet alleen de voordeligste occasions aanbieden, maar ook de beste service. Daar draait het bij ons om. Niet voor niets worden wij regelmatig genoemd als hét autobedrijf van Joure.

 

De voordeligste occasions in Friesland

Wanneer u een occasions koopt, wilt u natuurlijk dat er niets mankeert aan het voertuig. Een occasion heeft toch vaker onderhoud nodig dan een splinternieuw auto. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom kopen we alleen occasions in die er nog echt toedoen. Voor de verkoop wordt dit voertuig grondig onderzocht. Al het nodige onderhoud wordt gedaan en de mankementen worden verholpen. Zo kunt u met een gerust hart nog veel veilige kilometers maken met uw occasion. Daarom komt u voor de meest voordelige occasions naar Joure.

Ook motoren in Joure

Naast de verkoop van voordelige auto’s, zijn wij ook gespecialiseerd in de inkoop van motoren. In ons assortiment hebben wij vooral merken als Suzuki, Yamaha en Kawasaki. Mocht er niets tussen zitten, dan kunnen we het altijd over de grens zoeken. Wij helpen u graag met de zoektocht naar uw perfecte voertuig. Mocht u die motor elders in Europa vinden, dan gaan wij voor u onderhandelen over de prijs. Vervolgens zorgen we zelf voor de import naar Nederland. Hier regelen wij de rest qua keuring en inschrijving. Het enige wat u hoeft te doen is voor de aangifte van BPM te zorgen. Maar ook hierbij kunnen we u helpen. Zo rijden er al heel wat motoren in Joure rond die uit het buitenland zijn geïmporteerd.

Banden wisselen en snel weer op weg

Het is heel belangrijk om uw autobanden regelmatig te verwisselen. Uw banden slijten waardoor u minder grip heeft, zeker op een nat of besneeuwd wegdek. Door de versleten banden heeft u ook een langere remweg nodig. Dit kan zeer ernstige gevolgen hebben. Niet voor niets verwisselen wij regelmatig de banden van onze motoren in Joure. Ook raden wij u aan om in de winter met winterbanden te rijden en deze in de zomer te verwisselen voor zomerbanden. Uw veiligheid gaat boven alles.

Kom langs bij de showroom

Wilt u onze occasions in Joure bekijken? Plan telefonisch een afspraak in zodat we zeker tijd voor u hebben wanneer u langskomt bij onze showroom. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. De koffie staat klaar.