Occasions Sneek

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Sneek en omgeving? En dan het liefst een bedrijf dat handelt in de mooiste occasions van Sneek? Bij Okaysion in Joure zit u dan helemaal goed. Wij zijn een autobedrijf dat gespecialiseerd is in kleine, betrouwbare auto’s van merken als Renault, Seat en Fiat. Wij kopen alleen tweedehands auto’s in die nog de moeite waard zijn. Bij ons kunt u dus rekenen op een prachtige auto die nog jarenlang mee kan. Ook voor motoren nabij Sneek kunt u bij ons terecht.

OkaysionHet beste autobedrijf nabij Sneek

Komt u een occasion bij ons kopen? Dan wilt u ook vast van uw oude auto af. U kunt ervoor kiezen om deze zelf te kopen, maar wij kopen uw auto ook graag over. Dat scheelt u een hoop gedoe en tijd. Het is ook mogelijk om uw auto in te ruilen voor de occasion. De waarde van uw oude auto verandert in een korting voor uw occasion. Zo hebben wij weer nieuwe occasions voor Sneek en omstreken. De waarde van uw oude auto wordt berekend aan de hand van een aantal factoren zoals de leeftijd en de kilometerstand. Bij ons krijgt u altijd een eerlijke en marktconforme prijs voor uw auto.

Houd u banden in de gaten

De monteurs van ons autobedrijf vlakbij Sneek controleren graag uw banden. Waarom? Uw banden slijten waardoor u minder grip heeft. Dit kan erg gevaarlijk zijn op natte of besneeuwde wegen. Bovendien wordt de remafstand veel langer. Dit kan zorgen voor nare omstandigheden en ongelukken. Daarom is het slim om uw banden regelmatig door ons te laten controleren zodat wij ze kunnen verwisselen wanneer dat nodig is. Uw veiligheid gaat boven alles. Dit geldt ook voor onze motoren in Sneek en omgeving. Ook kunnen we u helpen aan zomer- en winterbanden. Zo kunnen de occasions in Sneek ook in de winter veilig de weg op.

Unieke haal- en breng service

Moet uw auto naar de garage voor onderhoud of reparatie? Wij streven ernaar om uw auto zo snel mogelijk te repareren zodat u hem zo kort mogelijk hoeft te missen. Helaas gaat dit niet altijd. Wij zorgen altijd voor een oplossing dus daarom krijgt u van ons vervangend vervoer. Ook is het mogelijk om uw auto bij u aan huis of op het werk op te laten halen. Na het onderhoud brengen wij de auto weer terug op de plek waar u dat wilt. Zo hoeft u geen vrije dag op te nemen om uw auto naar de garage te brengen. Deze service geldt voor alle occasions in Sneek en in de rest van Nederland en België.

Ook voor motoren naar de showroom

Ons autobedrijf vlakbij Sneek en omstreken is niet alleen gespecialiseerd in auto’s, maar ook voor sportieve motoren zit u bij ons helemaal goed. De beste motoren van Sneek komen namelijk bij ons vandaan. Wij hebben diverse parels in onze showroom staan. Komt u langs voor een proefrit, maar is de motor niet precies wat u zoekt? Misschien vindt u elders in Europa wel de motor die u zoekt. Door onze importservice kunnen wij deze motor dan voor u naar Nederland halen. Wij onderhandelen over de prijs en regelen de rest.

Kom langs bij ons autobedrijf vlakbij Sneek

Wilt u graag een proefrit maken in een van onze occasions? Kom gerust eens langs bij ons autobedrijf in Joure. De koffie staat klaar.