Onderhoud van auto’s en motorfietsen

Of u nu in een oude auto of een nieuwe auto rijdt: het onderhoud van uw auto blijft altijd erg belangrijk. Zo loopt u minder risico dat er plotseling iets misgaat met uw voertuig. Bij Okaysion zijn wij gespecialiseerd op het gebied van auto onderhoud en motor onderhoud. Wij voeren alle reparaties vakkundig en voordelig uit. Door uw auto goed en regelmatig te onderhouden, kunt u uiteindelijk flink besparen op de kosten van een autoreparatie. Wanneer een periodieke check uitgesteld wordt, resulteert dit in bijna alle gevallen in extra kosten.

Specialist op het occasion gebied

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Het onderhouden aan uw auto laat u natuurlijk het liefste over aan een vakkundige garage. Bij Okaysion bent u verzekerd van een compact en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in occasion en reparatie. Wij staan bekend om onze no nonsense aanpak en dat betaalt zich uit in lage prijzen. Het is dus verstandig om regelmatig een bezoek aan ons te brengen voor periodiek onderhoud. Na het onderhoud voldoet uw voertuig weer aan de eisen en kunt u met een gerust hart de weg op.

onderhoud auto

Waarom uw voertuig goed onderhouden?

Het onderhouden van uw auto of motor levert u veel voordelen op. Uw auto moet namelijk veilig en betrouwbaar zijn én blijven. Wie regelmatig komt voor een beurt begeeft zich dus altijd in veilige rijomstandigheden. Bij uw auto of motor repareren worden vaak defecten in een vroegtijdig stadium herkend en verholpen. In een mum van tijd zijn de defecten verholpen.

Ook voor motor onderhoud

Bij Okaysion zijn wij niet alleen bekend op het gebied van autoservice, maar ook voor motor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij handelen zelf in tweedehands auto’s, dus we weten goed hoe een motor het beste bijgehouden kan worden. Het bijhouden van uw motor vereist hele andere technieken auto onderhoud. De meeste autodealers kunnen u hierbij niet helpen, maar bij Okaysion kunt u zowel voor auto- als motor onderhoud terecht. U kunt altijd rekenen op een snelle en goede afhandeling.

onderhoud motor

Occasion onderhoud en reparatie

Om narigheid en verkeersongelukken te voorkomen, is het goed om uw auto regelmatig te onderwerpen aan een kleine onderhoudsbeurt. Wij controleren dan onder andere de verlichting, remblokken, banden, accu’s en het uitlaatsysteem. Bij een mankement aan uw auto of motor zullen we u daarvan eerst op de hoogte stellen voordat er reparatie plaatsvindt. Alle aspecten van de auto check doen we tegen een zeer scherp tarief. Bovendien geven wij u meerdere tips mee voor het beste occasion onderhoud. Auto-onderdelen hebben bijvoorbeeld een langere levensduur wanneer u ze beschermt tegen weersomstandigheden. Ook is het belangrijk om de vloeistoffen van uw voertuig op peil te houden. Door aandacht te besteden aan uw auto geniet u er het langst van.

Kom langs bij de expert in occasion onderhoud

Het is verstandig om regelmatig een bezoekje aan ons te brengen voor het periodieke check van uw auto of motor. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs. We zorgen dat uw auto na een onderhoudsbeurt weer snel kunt ophalen. Mocht een reparatie toch meerdere dagen in beslag nemen, dan regelen wij een vervangend voertuig voor u. Maak telefonisch contact voor een afspraak. Zo weet u zeker dat u gelijk geholpen wordt.