Waarom je beter wel een aanschafwaarderegeling kunt hebben

Waarom je beter wel een aanschafwaarderegeling kunt hebben

Bestuurders met een autoverzekering hebben lang niet altijd een aanschafwaarderegeling in hun voorwaarden staan. Dat is een risico voor automobilisten wiens tweedehands gekochte voertuig gestolen wordt of betrokken raakt bij een ongeluk. De verzekeraar keert met een aanschafwaarderegeling het volledig betaalde bedrag voor een auto uit, maar zonder die regeling alleen de dagwaarde.

De kleine lettertjes van de aanschafwaarderegeling

Dat veel bestuurders de aanschafwaarde niet vergoed krijgen, komt omdat niet alle verzekeraars een dergelijke aanschafwaarderegeling hebben. Overigens kent de regeling wel een paar addertjes onder het gras. Zo verschilt de geldigheid van een tot drie jaar en keren sommige verzekeraars alleen uit voor auto’s die zijn gekocht bij een merkdealer of BOVAG-bedrijf.

Gepubliceerd door

Laat een reactie achter

Over Okaysion.nl

Op zoek naar een nette auto of sportieve motor maar wilt u er niet te veel voor betalen? Dan bent u bij Okaysion aan het juiste adres. Naast de aanschaf van uw voertuig kunt u hier om terecht voor onderhoud, reparatie en extra services zoals het vervangen van uw banden. Neem vandaag nog contact op of kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

rdw
KvK: 65360583

BTW: NL00856080160B01

14 dagen retourrecht bij online aankoop.

Contact opnemen

Kom langs!

Copyright © 2017. ThemeMakers. All rights reserved