Haal- en breng service

Komt het niet uit om uw auto naar de garage te brengen voor een onderhoudsbeurt? Heeft u geen vervangend vervoer of gewoon geen tijd? Wat uw reden ook is, bij Okaysion kunt u gebruik maken van de haal en breng service. Laat uw auto ophalen waar en wanneer u dat wilt voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Naderhand wordt uw voertuig terugbezorgd op de tijd en plaats die u het beste uitkomt. Zo bespaart u veel tijd en moeite.

Auto laten ophalen voor onderhoud

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, maar komt het u niet zo goed uit om de auto op te laten halen? Geen probleem: u kunt bij Okaysion uw auto laten ophalen voor onderhoud. Het is ook mogelijk om uw voertuig op het werk op te laten halen. Met de haal en breng service van Okaysion hoeft u zelf niet meer naar de garage te rijden en vervangend vervoer te regelen. Wij zorgen ervoor dat het onderhoud wordt uitgevoerd en dat de auto weer spik en span voor uw deur wordt afgeleverd.

 

auto defect

Laat uw motor ophalen

Heeft u een motor die gerepareerd moet worden? Ook in dat geval kunnen wij u met onze haal en breng service van dienst zijn. Wij komen op afspraak uw motor ophalen en leveren na onderhoud of reparatie deze weer bij u af. Zo kunt u gewoon de hele dag werken zonder tijdrovende onderbrekingen. Uw motor ophalen is voor ons een kleine moeite en voor u een groot gemak.

Motor ophalen bij de motorhandel

Staat uw motor voor onderhoud bij de motorhandel en heeft u geen tijd of vervoer om de motor op te halen? Wij halen uw motor op bij de motorhandel en brengen hem naar u op het werk of thuis. Uiteraard is het belangrijk dat de motorhandel wel in de regio Joure is gevestigd. Na reparatie of onderhoud van uw motor wordt hij keurig weer bij u thuis bezorgd.

motor ophalen

Haal- en brengservice: auto laten ophalen

Als u bij ons een occasion aanschaft of uw auto of motor hebt laten ophalen, dan kunt u niet alleen rekenen op onze haal- en breng service, wij regelen ook vervangend vervoer als dat nodig is. Dit is erg handig wanneer u uw auto eigenlijk niet kunt missen. Als we uw auto of motor ophalen, dan nemen we direct vervangend vervoer voor u mee. Zo blijft u toch mobiel. Na de werkzaamheden wordt uw eigen auto gebracht en de leenauto weer opgehaald.

Auto ophalen door Okaysion?

Laat u de auto ophalen door Okaysion, dan bent u verzekerd van de beste service. Wij zijn er om het u makkelijker te maken. Wij kunnen zelfs uw net aangeschafte occasion bij de motorhandel ophalen. Of wij uw auto nou ophalen bij u thuis of op het werk, dat maakt voor ons geen verschil. De vergoeding wordt bepaald aan de hand van de afstand. onze haal- en brengservice geldt alleen voor Nederland en België.