Inkoop & inruil auto’s en motoren

Bent u toe aan een andere auto en rijdt u nu in een oude occasion? Dan kunt u ervoor kiezen om uw huidige auto te verkopen of in te ruilen voor een andere wagen. Voor Okaysion uit Joure is dat geen enkel probleem. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van auto’s en motoren. Uw oude auto kunt u ook inruilen bij de aankoop van één van onze inruil occasions. Wij helpen u graag met het taxeren van uw inkoop auto. Wij geven u een eerlijke en marktconforme prijs voor uw huidige voertuig.

Inkoop auto: een tweede kans

Okaysion is gespecialiseerd in de inkoop van auto’s en de verkoop van inruil occasions. Wanneer u een nieuwe auto gaat kopen, wilt u uw oude auto waarschijnlijk verkopen. Wij kopen uw oude auto graag van u over. Onze focus ligt vooral op kleinere, betaalbare auto’s met een betrouwbare motor en een nette uitstraling. Denk aan Renault Clio, Seat Ibiza en Fiat Punto. Deze modellen hebben zich door de jaren heen bewezen en verdienen een tweede kans op de weg.

auto inruilen

Inkoop of inruil van uw motor

Naast de inkoop van auto’s kunt u bij ons ook terecht voor de inkoop van uw motor. In ons aanbod vindt u vooral sportieve motoren van merken zoals Yamaha, Kawasaki en Suzuki. Uw oude motor kunt u inruilen voor korting op een ander voertuig. Niet meer geïnteresseerd in een motor? Bij Okaysion kunt u uw huidige motor inwisselen voor korting op een inruil occasion. Zo slaat u gelijk twee vliegen in één klap en kunt u alles onder één dakje afhandelen!

Eerlijke prijs voor uw voertuig

Komt u uw huidige voertuig inruilen? Bij Okaysion geven we u een eerlijke en marktconforme prijs voor uw auto of motor. Wij bepalen de waarde aan de hand van een aantal factoren zoals de leeftijd, de kilometerstand, de staat van onderhoud en de manier van schakelen. Ook is het belangrijk wat voor soort merk en model het voertuig is. Een inkoop auto of inkoop motor moet namelijk voor ons ook door te verkopen zijn. Kom gerust langs in de Okaysion showroom in Joure, zodat wij uw auto of motor kunnen taxeren.

auto bekijken

Inruil occasion kopen

In onze showroom kunt u een inruil occasion kopen. Dit is een auto, die door een andere klant is ingeruild toen hij of zij een andere auto bij ons kocht. Onze inruil occasions zijn allemaal goed onderhouden en we geven u inzicht in de onderhoudshistorie. Omdat we veel inkoop auto’s hebben en een groot aanbod inruil occasions, vindt u vrijwel altijd een geschikte auto bij ons. En natuurlijk kunt u ook uw oude auto weer aanbieden als inruil occasion.

Bespaar direct op uw nieuwe voertuig

Heeft u bij ons een mooie inruil occasion gevonden en wilt u uw oude auto daarvoor inwisselen? Wanneer u uw eigen voertuig inlevert, dan krijgt u een flinke korting op uw nieuwe auto. Of u nu bij ons komt voor de inkoop van uw auto, de inkoop van uw motor of om een occasion aan te schaffen; zaken doen met Okaysion is altijd een verstandige keuze. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw auto aan Okaysion of wilt u weten wat uw huidige auto oplevert? Kom langs in onze showroom in Joure. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend, maak wel even een afspraak zodat we koffie vast klaar kunnen zetten!

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Kenteken

    Bericht