Reparatie van auto’s en motoren

De auto repareren omdat er iets mis is met uw koplampen? Of een autoreparatie nodig omdat de elektrische spiegels niet werken? Niets is zo vervelender dan een kapotte auto. Daarom kan Okaysion u uitstekend helpen met het repareren van het defect. Wij zorgen ervoor dat u direct na de autoreparatie weer veilig de weg op kunt. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in klein onderhoud en reparaties voor auto’s, maar ook voor uw motor reparatie kunt u bij ons terecht. Wij helpen u snel weer op weg.

Uw auto laten repareren

Heeft uw auto een reparatie nodig? Wij raden u aan om voor een vakkundige garage te kiezen om het defect te verhelpen. Vaak weet u niet precies wat er aan uw auto mankeert. Daarom is het verstandig om de autoreparatie aan onze monteurs over te laten die veel ervaring hebben met allerlei soorten reparaties en onderhoud. Voor uw motor reparatie geldt precies hetzelfde. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van een nieuwe of een mooie occasion van elk merk.

band vervangen

Voor welke defecten kunt u terecht?

Uw auto repareren wij altijd vakkundig en snel. Bij Okaysion kunt u terecht voor allerlei verschillende autoreparaties of motor reparatie. We doen zowel kleine als grote reparaties. Van een lekke band repareren tot het verhelpen van het vervelende getik tijdens het rijden. Dit alles repareert onze monteur graag zodat u veilig en zorgeloos de weg op kan. Bij elk defect weten we te achterhalen wat er precies mis is. We staan garant voor het oplossen van uw problemen.

 

Ook voor uw motor reparatie

Is er iets mis met uw motor? Wij staan ook garant voor uw motor reparatie. Of het nu gaat om het vervangen van de remmen of het verwisselen van accu’s, wij zorgen ervoor dat uw motor na een snelle ‘pitstop’ bij Okaysion weer helemaal goed werkt. Wij hebben veel ervaring met sportieve motoren zoals Yamaha, Suzuki en Kawasaki. Maar ook met andere modellen kunt u voor een motor reparatie bij ons terecht. Lukt het niet om met uw motor of auto naar ons toe te komen? Maak gebruik van onze unieke haal- en breng service.

onderhoud motor

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Breng uw auto of motor regelmatig langs voor onderhoud. Wij controleren uw auto op mankementen die voor uzelf misschien nog niet zichtbaar waren. Zo kunnen we een dure autoreparatie voorkomen en zit u niet met een kapotte auto. Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan, kunnen wij tijdens de onderhoudsbeurt met spoed uw auto repareren. Een goed onderhouden auto of motor zorgt uiteindelijk voor minder kosten.

Wat kost een autoreparatie?

De kosten voor het repareren van uw auto of motor verschillen. Het beste wat u kunt doen om inzicht te krijgen in de prijs van een auto of motor reparatie is contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan vertellen wat een reparatie ongeveer gaat kosten. De kosten weten we goed te drukken omdat we een klein bedrijf zijn met een persoonlijke aanpak. We maken gebruik van de beste onderdelen zodat u weer veilige kilometers kan maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat u uw voertuig zo kort mogelijk hoeft te missen. Kunt u uw auto of motor echt niet missen? Dan regelen wij vervangend vervoer.

Auto repareren bij Okaysion

Laat uw auto repareren bij Okaysion en profiteer van de vele voordelen. Neem contact met ons op zodat wij u en uw auto of motor goed kunnen behandelen.